ÁgnesS Design (Árvai-Simonyi Ágnes)
Dekupázs kézműves termékek
Cím: Kedves Pöttyös Kézműves Kávézó, 3400 Mezőkövesd, Bevásárló utca 2/E.
Tel.: +36 30 562 1897
Mail: kedvespottyos@gmail.com
Facebook: agnessdesign

Mindig is útkereső és újító voltam, szerettem olyan dolgokkal foglalkozni, amivel adhatok másoknak, miközben én magam is fejlődöm. Amikor a második kislányom megszületett, tápszeres lett és a sok dobozt szerettem volna újrahasznosítani. Sokat kísérleteztem, autodidakta módon tanultam és a kidobásra szánt dobozokból egyszer csak konyhai tárolók, csokis, kávés dobozok, kaspók lettek, én pedig örök barátjává váltam a dekupázs technikának. A dobozokat hamarosan kaspók, különböző fadobozok, tárolók, majd bútorok festése követte és közben éreztem, hogy megtaláltam a hivatásomat is. Tanfolyamokra kezdtem járni, miközben már én magam is tanítottam a különböző technikákat. Amikor megszűnt a munkahelyem, a férjemmel úgy döntöttünk, hogy nyitunk egy kis kézműves boltot, kávézóval kiegészülve, így született meg a Kedves Pöttyös Kézműves Kávézó Mezőkövesden és így került át a műhelyem is az ebédlőasztaltól az üzletben kialakított kis kuckómba. A Pötyiben festek, kérésre is, egyedit, ott megtalálhatóak a munkáim, illetve ott tartok foglalkozásokat, táborokat, születésnapi zsúrokat. Mindig keresem az új lehetőségeket, új anyagokat, technikákat, és igyekszem egy rám jellemző stílusban alkotni. Munkáim között megtalálhatóak kaspók, dobozok, tolltartók, különböző tárolók, lakberendezési kiegészítők, személyre szabott ajándékok, minden, ami Ecsettel és szeretettel készült.

3400 Mezőkövesd, Bevásárló utca 2/E.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Virágos Világom (Kósik Anita) – szalaghímzés, dekoráció (Cserépfalu)

A kézműveskedés hobbiként indult, munka mellett kikapcsolódásként korábban keresztszemeztem, majd megismerkedtem a szalaghímzés technikájával.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

UplaBeLa (Lazic Beáta) – papírfonás, gobelin, gyógynövényes szappan (Mezőnagymihály)

20 évvel ezelőtt kezdődött… Mai szemmel egyszerűnek tűnő drótékszerekkel, amihez régi gyöngysorok szétszedésével szereztem díszítő elemet, akkor még nem voltak kézműves boltok. Majd férjhez mentem, jöttek a gyerekek. Sok-sok év kimaradt. Ekkor jöttem rá, hogy nagyon hiányzik az alkotás.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

TóthTimi Decor – egyedi asztal- és ajtódíszek, csokrok, dísztárgyak (Tiszavalk)

Az alkotás szenvedélye már gyerekkorom óta jelen van az életemben, igaz akkor még csak kezdeti szintű volt. Hobbiként évek óta készítek asztaldíszeket, ajándéktárgyakat, apró csecse-becséket a családnak, közeli barátoknak. 2011-ben volt lehetőségem egy OKJ-s képzésen elsajátítani a virágkötés rejtelmeit és innentől kezdve nem volt megállás. 


2020 © Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás
3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 114.
06 49 511 580
oktarmk@t-online.hu

Készítette a Viacom Informatikai Kft.