Gubancékszer (Lukács Gabriella)
Kézműves ékszerek
Cím: Kedves Pöttyös Kézműves Kávézó, 3400 Mezőkövesd, Bevásárló utca 2/E.
Tel.: +36 20 345 8489
Mail: info@gubancekszer.hu
Web: www.gubancekszer.hu
Facebook: gubancekszer

Kis szériában vagy egyedileg készült, kézműves ékszereket készítek 2013 óta, amelyek között minden korosztály megtalálja a hozzá illő darabot. Minőségi alapanyagokból, változatos technikákkal készítek színes, igényes textilgombos, üveglencsés, ásvány- és gyöngyékszereket és könyvjelzőket, amelyek felveszik a harcot a szürkeség és az ízléstelenség ellen. Munkáim fő alapanyagai a különböző színes, mintás textilek, fém szerelékek, láncok, és kedvenceim a különféle üveg- és ásványgyöngyök, a szivárvány minden színében. Innen jött a szlogenem is: Színek a szürkeség ellen! Célom, hogy az elkészített ékszerek ne csak ránézésre legyenek tetszetősek, hanem viselni is kellemes legyen – ezért a fém alkatrészek minden esetben nikkelmentesek, sok esetben nemesacél alkatrészekből készülnek, hogy az érzékeny bőrűek is választhassanak közülük.
Egyedi megrendeléseket is szívesen teljesítek, ehhez ötleteket a galériában találhatsz, de saját elképzeléseddel is keress meg bátran, ha tudom, valóra váltom.

Termékeink egy része megtalálható Mezőkövesden a Kedves Pöttyös kézműves kávézóban, illetve megvásárolhatók online a www.gubancekszer.hu weboldalon keresztül.

3400 Mezőkövesd, Bevásárló utca 2/E.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Bugacfilc (Demeter Bálintné Kállai Tünde) – filcékszerek, díszek (Mezőkövesd)

2012-ben készítettem el az első karácsonyfadíszeimet, majd az ezt követő húsvétra a húsvéti díszeket. Mivel van egy kislányom, először neki, majd eladásra is készítettem hajcsatokat. Ma már csak gyapjúfilccel dolgozok, mely gyerekbarát, nem tartalmaz egészségre káros anyagot.


2020 © Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás
3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 114.
06 49 511 580
oktarmk@t-online.hu

Készítette a Viacom Informatikai Kft.