Dudás Ágnes
Mézeskalács
Cím: 3431 Vatta, Kossuth utca 33.

Tel.: +36 30 826 8788
Mail: dudas.agnes71@gmail.com

Dudás Ágnes már egy évtizede készít helyben beszerzett, kiváló minőségű termelői vegyes virágméz felhasználásával szemet gyönyörködtető, igényesen díszített, változatos formavilágú mézeskalácsokat. „Nem csupán dísz, minden része ehető” – mondja büszkén termékeiről. Mézeskalácsai között megtalálható a klasszikusnak számító tükrös szív, a huszár és a papucs, emellett különböző jeles alkalmakra, családi eseményekre műalkotás számba menő, nagyméretű, egyedi mézeskalácsokat készít keményebb tésztából.
„2007-ben Budapesten a Vendéglátóipari Szakközépiskolában végeztem, ahol a cukrász szakot is elsajátítottam. A mézeskalács készítés mára az életem részévé vált. Folyamatosan képzem magam, a tudásvágy és a maximalizmusra való törekvés mindig új tudásra sarkall. Büszke vagyok arra, hogy termékeimet a Hagyományok Háza zsűrizi és már több ízben kaptam felkéréseket. Nagyon sok fesztiválon, rendezvényen vettem már részt és számos helyen ismerték már el a munkáimat. Véleményem szerint a mézeskalács szívhez szóló ajándék, minden alkalomra. Mindig sikerül vele örömöt okozni, legyen az születésnap, névnap, házassági évforduló, karácsony, húsvét, anyák napja, ballagás, keresztelő, vagy egyszerűen csak egy kedves ajándék a hétköznapokban.” (Forrás: www.dble.hu.)

Termékeit helyben, illetve e-mailben, telefonon rendelhetik meg.

3431 Vatta, Kossuth utca 33.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Mézeskalácsos tájház (Pető Anna népi iparművész) – mézeskalács ajándéktárgyak (Mezőkövesd)

A mézeskalács magyarországi története több száz éves, és mezőkövesdi hagyományai is vannak. Erről tárgyi emlékek, mintagyűjtemények és fotók tanúskodnak.

20 éve működő családi műhelyünkben a hagyományoknak megfelelő tükrös szívek, lovashuszárok, babák készülnek elsősorban, de a jó ízlés mentén modernebb darabokat is tervezünk.


2020 © Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás
3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 114.
06 49 511 580
oktarmk@t-online.hu

Készítette a Viacom Informatikai Kft.