UplaBeLa (Lazic Beáta)
Papírfonás, gobelin, gyógynövényes szappan
Cím: 3443 Mezőnagymihály, Kossuth u. 81.

Tel.: +36 30 624 6553
Mail: beata.lazic@t-online.de
Facebook: beata.lazic

20 évvel ezelőtt kezdődött… Mai szemmel egyszerűnek tűnő drótékszerekkel, amihez régi gyöngysorok szétszedésével szereztem díszítő elemet, akkor még nem voltak kézműves boltok. Majd férjhez mentem, jöttek a gyerekek. Sok-sok év kimaradt. Ekkor jöttem rá, hogy nagyon hiányzik az alkotás. Papírfonás lett belőle. Ebből aztán játékbabakocsi, karácsonyfa, fülbevaló és rengeteg használati tárgy, kosár született. A családomban és a baráti körben ajándékoztam el ezeket, tetszett, nagy sikert arattam velük. Így bátrabb lettem és több dologban is kipróbáltam magam: jött a kartonbútor készítés, a gobelinezés és a szappanfőzés. Elvégeztem közben egy természetgyógyász tanfolyamot, később fitoterapeuta és gyógynövény-túravezető lettem. Jöttek a gyógynövényes szappanok.
Hogy mindez miért? A magam örömére, mert kikapcsol, mert élvezem, ha alkotok és szöszmötölök. Még miért? Mert másoknak is örömet szerzek, mert hasznos tudok lenni.

Termékeimet facebook-oldalamon lehet megrendelni, megvásárolni.

3443 Mezőnagymihály, Kossuth u. 81.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Méhészné Varga Szilvia – könyvszobrászat, papírfonás, üveggravírozás, pirográfia (Mezőkövesd)

Régóta foglalkozom kézműves termékekkel, korábban matyó hímzett és riseliőzött termékeket készítettem. Olvasni mindig szerettem, sajnáltam az elolvasott, és tovább nem használt könyveket. Életemben történt változás miatt megismertem a könyvszobrászatot, amit nagyon megszerettem.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Kiss Mihály – sövénykúti és matyóföldi kézműves szappanok (Mezőkövesd)

KECSKETEJFÜRDŐ® nevezetű szappancsaládomat szépanyám 200 éves receptjeiből kiindulva, különös gonddal, kézi erővel, szintetikus parfüm nélkül, a kecsketej hatóanyagainak felhasználásával és kizárólag élelmiszer minőségű természetes alapanyagokból készítem. 


2020 © Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás
3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 114.
06 49 511 580
oktarmk@t-online.hu

Készítette a Viacom Informatikai Kft.