Kiss Mihály
Sövénykúti és matyóföldi kézműves szappanok
Cím: 3418 Szentistván, Ady Endre utca 2.

Tel.: +36 30 597 8727
Mail: sovenykut@freemail.hu
Web: www.kecsketejfurdo-matyofoldon.hu
Facebook: Sövénykúti Kézműves Kecsketej Szappan

KECSKETEJFÜRDŐ® nevezetű szappancsaládomat szépanyám 200 éves receptjeiből kiindulva, különös gonddal, kézi erővel, szintetikus parfüm nélkül, a kecsketej hatóanyagainak felhasználásával és kizárólag élelmiszer minőségű természetes alapanyagokból készítem. Az elszappanosításhoz nem nátrium hidroxidot, hanem nátrium-karbonátot, sziksót használok. Szappanaim megkülönböztető, kiváló minőségét ennek is köszönheti. Természetesen a Sövénykúti Kézműves Kecsketejes szappanaimat már a mai kornak megfelelő, általam kidolgozott egyedülálló technológia és összetevők alapján készítem. A tudatos vásárlók körének bővülésével, kézműves, kecsketejes szappanaim egyre keresettebbek. Natúr kozmetikai készítményeim használatával nem csak a környezetünknek, hanem saját egészségének is jót tesz!

Régi és új termékeimet keressék gyógynövény nagykereskedésekben, internetes áruházakban, bio boltokban, gyógynövényboltokban, bio nagykereskedésekben, drogériákban, wellness szállodákban, gyógyfürdőkben, egészségcentrumokban, múzeumfalvakban, szatócsboltokban, kozmetikákban, gyógyszertárakban, s ha nem találják, és szeretnének vásárolni, keressenek bármelyik elérhetőségemen!

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

UplaBeLa – papírfonás, gobelin, gyógynövényes szappan (Mezőnagymihály)

20 évvel ezelőtt kezdődött… Mai szemmel egyszerűnek tűnő drótékszerekkel, amihez régi gyöngysorok szétszedésével szereztem díszítő elemet, akkor még nem voltak kézműves boltok. Majd férjhez mentem, jöttek a gyerekek. Sok-sok év kimaradt. Ekkor jöttem rá, hogy nagyon hiányzik az alkotás.


2020 © Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás
3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 114.
06 49 511 580
oktarmk@t-online.hu

Készítette a Viacom Informatikai Kft.