Bodó Méhészet (Bodó Józsefné)
Méz, méhkenyér, méhpempő
Cím: 3400 Mezőkövesd, Alma u. 39.
Tel.: +36 30 522 0184
Mail: info@bodomeheszet.hu
Web: www.bodomeheszet.hu
Facebook: bodomeheszet

Méhészetünk lassan négy évtizede igen kiemelkedő jelentőségű és meghatározó szerepet tölt be Mezőkövesd és környékén helyben termelt méhészeti termékeivel. Már az ókori Rómában komoly hagyománya volt az apikultúrának, ahonnan származik a közmondás: „Ahol a méhek, ott az egészség”. A Bodó Méhészetnél maximálisan egyetértünk ezzel, és ennek jegyében alakítottuk ki termékkínálatunkat is. Az akác-, virág-, repce-, napraforgó- és lépesméz mellett talál nálunk propoliszos termékeket (tinktúrát és szappant), méhkenyeret, és vásárolhat szuperételként is aposztrofált méhpempőt. Az értékes méhpempő hatásai jótékonyan befolyásolják a szervezet védekezőképességét, antibakteriális és gombaölő anyagokat is tartalmaz. Ne bízza a véletlenre, válassza az egészségmegőrzés természetes módját, és rendeljen webáruházunkból még ma!

Bodó Méhészet – A természetes egészség!

3400 Mezőkövesd, Alma utca 39.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Nagy Márta – méz (Bogács)

Több mint 30 éve foglalkozom méhészettel. Méhészeti termékeimet 14 éve közvetlenül a fogyasztónak is értékesítem. Termékeim között szerepelnek a különböző fajtamézek, mézes csemegék, illetve méhészeti termékek (akácméz, vegyesméz, bodzás méz, galagonyaméz, levendulás méz, propoliszos méz).

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Vályi Nagy Károly – méz, mézbor (Bükkábrány)

2000 óta méhészkedem. Méhészeti termékeim között megtalálható a méz, a propolisz, virágpor, a méhviasz, a lépes méz, az aszalt gyümölcsös és a magvas méz. Nagybani értékesítés esetén termékeinket csak bevizsgálás után vásárolják fel: eddig minden tőlünk vásárolt mézfajta kifogástalannak bizonyult, a fajtajelleg minőségi követelményeinek maximálisan megfelelt.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Tóth István – méz (Mezőnagymihály)

2004 óta foglalkozom méhészettel. Akác, illetve vegyesvirág (repce, napraforgó) mézet palackozunk, valamint házi termelésű dió felhasználásával diós akácmézet. A bolti méz gyakran bizonytalan eredetű, olcsó, kínai mézet kevernek jobb minőségű magyar mézzel. Az általunk termelt méz garantáltan jó minőségű, hazai termék.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Török Hunor – méz (Négyes)

2010 óta méhészkedünk, 2017 óta minősített bio méhészet vagyunk. A helyi táj erőforrásait használva, de nem kihasználva készülnek a termékeink, amelyek jótékony hatással vannak az egészségre.
A méhekkel való foglalatosságban sok örömet lelek. Szerencsésnek mondhatom magam, mert nem csak a méhészetből élek, így nem vagyok a gazdaságosság és a termelés növelésére kényszerítve.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Tarjáni méhészet (Tarjáni János) – méz (Sály)

Méhészetünk négy generáció óta működik, mi 1987 óta foglalkozunk önállóan a méhészkedéssel. A Bükki Nemzeti Park területén élünk, itt vannak állandó jelleggel a méhek. Ezen a helyen gyűjtik az akácmézet és a 2013 óta a Bükki Nemzeti Parki Termék Védjegy kitüntető címet viselő erdei vegyes virágmézet is.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Holló méhészet (Holló Tamás) – méz (Szentistván)

Családi méhészetünk Matyóföld szívében, Szentistvánon található. Méheink a Bükki Nemzeti Parkhoz tartozó Borsodi Mezőség Tájvédelmi Körzetben gyűjtik nap mint nap az aranyló, édes nektárt és virágport.


2020 © Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás
3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 114.
06 49 511 580
oktarmk@t-online.hu

Készítette a Viacom Informatikai Kft.