Holló méhészet (Holló Tamás)
Méz
Cím: 3418 Szentistván, Arany János utca 1.
Tel.: +36 30 467 1111
Mail: info@hollomeheszet.hu
Web: www.hollomeheszet.hu
Facebook: hollomeheszet

Családi méhészetünk Matyóföld szívében, Szentistvánon található. Méheink a Bükki Nemzeti Parkhoz tartozó Borsodi Mezőség Tájvédelmi Körzetben gyűjtik nap mint nap az aranyló, édes nektárt és virágport. Hozzáértésünket családunk generációk óta tartó méhészkedése alapozta meg, melyet – megőrzésén, éltetésén túl – a folyamatos fejlődés és megújulás jellemez. A tökéletes ízélmény érdekében kézműves termékeink a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel készülnek, melynek minden cseppjében ott rejlik a méhek iránti szenvedélyes rajongásunk. Alapvetően három fajtamézet állítunk elő: repce méz, akác méz, napraforgó méz. A mézek mellett propolisz és méhviasz gyertyák is megtalálhatók kínálatunkban.

Piaci és bolti értékesítés nincs. A mézeket helyben háztól (3418 Szentistván Arany János utca 1.) értékesítjük. Vásárlás előtt telefonos egyeztetés szükséges. Adott estben házhozszállítás is megoldható a környéken.

3418 Szentistván, Arany János utca 1.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Bodó méhészet (Bodó Józsefné) – méz (Mezőkövesd)

Méhészetünk lassan négy évtizede igen kiemelkedő jelentőségű és meghatározó szerepet tölt be Mezőkövesd és környékén helyben termelt méhészeti termékeivel. Már az ókori Rómában komoly hagyománya volt az apikultúrának, ahonnan származik a közmondás: „Ahol a méhek, ott az egészség”.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Nagy Márta – méz (Bogács)

Több mint 30 éve foglalkozom méhészettel. Méhészeti termékeimet 14 éve közvetlenül a fogyasztónak is értékesítem. Termékeim között szerepelnek a különböző fajtamézek, mézes csemegék, illetve méhészeti termékek (akácméz, vegyesméz, bodzás méz, galagonyaméz, levendulás méz, propoliszos méz).

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Vályi Nagy Károly – méz, mézbor (Bükkábrány)

2000 óta méhészkedem. Méhészeti termékeim között megtalálható a méz, a propolisz, virágpor, a méhviasz, a lépes méz, az aszalt gyümölcsös és a magvas méz. Nagybani értékesítés esetén termékeinket csak bevizsgálás után vásárolják fel: eddig minden tőlünk vásárolt mézfajta kifogástalannak bizonyult, a fajtajelleg minőségi követelményeinek maximálisan megfelelt.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Tóth István – méz (Mezőnagymihály)

2004 óta foglalkozom méhészettel. Akác, illetve vegyesvirág (repce, napraforgó) mézet palackozunk, valamint házi termelésű dió felhasználásával diós akácmézet. A bolti méz gyakran bizonytalan eredetű, olcsó, kínai mézet kevernek jobb minőségű magyar mézzel. Az általunk termelt méz garantáltan jó minőségű, hazai termék.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Török Hunor – méz (Négyes)

2010 óta méhészkedünk, 2017 óta minősített bio méhészet vagyunk. A helyi táj erőforrásait használva, de nem kihasználva készülnek a termékeink, amelyek jótékony hatással vannak az egészségre.
A méhekkel való foglalatosságban sok örömet lelek. Szerencsésnek mondhatom magam, mert nem csak a méhészetből élek, így nem vagyok a gazdaságosság és a termelés növelésére kényszerítve.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Tarjáni méhészet (Tarjáni János) – méz (Sály)

Méhészetünk négy generáció óta működik, mi 1987 óta foglalkozunk önállóan a méhészkedéssel. A Bükki Nemzeti Park területén élünk, itt vannak állandó jelleggel a méhek. Ezen a helyen gyűjtik az akácmézet és a 2013 óta a Bükki Nemzeti Parki Termék Védjegy kitüntető címet viselő erdei vegyes virágmézet is.


2020 © Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás
3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 114.
06 49 511 580
oktarmk@t-online.hu

Készítette a Viacom Informatikai Kft.