Orosz János
Őszibarack, kajszibarack, alma
Cím: 3421 Mezőnyárád, József Attila út 38.

Tel.: +36 20 313 0800
Mail: oroszjanos@lhcom.hu

Mezőnyárád külterületén lévő gyümölcsösben őszibarackot, almát, kajszibarackot termesztek. Az alma bio minősítésű, az őszibarack és a kajszibarack környezetkímélő technológiával készül, kézzel szedett, kézzel válogatott, mindig friss. A fajták érési sorrendben vannak beállítva az ültetvényben.

A gyümölcsös Mezőnyárád külterületén a 046/2 hrsz alatt található. Gyümölcsöt vásárolni 8.00 órától 19.00 óráig lehet telefonos egyeztetéssel.

3421 Mezőnyárád, József Attila út 38.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Nagy Józsefné – gyümölcsök, lekvárok (Bogács)

Őstermelőként tevékenykedem kb. 20 éve. Először csak csemegeszőlőt termeltünk, később azonban gyümölcsfákat telepítettünk és különféle gyümölcsöket kezdtünk el termelni: almát, körtét, szilvát, meggyet, cseresznyét, őszibarackot, sárgabarackot, nektarint, birsalmát, valamint epret, málnát, szedret, szedermálnát, egrest, ribizlit.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Bene lekvár (Bene Tamás) – lekvár, dzsem, aszalt cseresznye, chutney (Szomolya)

Termékeim alapanyaga a szomolyai rövidszárú fekete cseresznye, amely különleges ízvilága miatt olyan híres és közkedvelt gyümölcs. Hazánkban kizárólag ebben a faluban érhető el ez a természeti kincs, melynek különleges sajátossága rendkívüli ellenállóképessége, ezért az ültetvényemen vegyszermentes cseresznyét tudok termeszteni.


2020 © Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás
3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 114.
06 49 511 580
oktarmk@t-online.hu

Készítette a Viacom Informatikai Kft.