Nagy Józsefné
Gyümölcsök, lekvárok
Cím: 3412 Bogács, Alkotmány utca 61.
Tel.: +36 30 430 0979
Mail: sajo53@gmail.com

Őstermelőként tevékenykedem kb. 20 éve. Először csak csemegeszőlőt termeltünk, később azonban gyümölcsfákat telepítettünk és különféle gyümölcsöket kezdtünk el termelni: almát, körtét, szilvát, meggyet, cseresznyét, őszibarackot, sárgabarackot, nektarint, birsalmát, valamint epret, málnát, szedret, szedermálnát, egrest, ribizlit. A szilvából, sárgabarackból, eperből, málnából és szederből lekvárokat is készítünk, a birsalmából pedig birsalmasajtot állítunk elő. Erdei gyümölcsökből (kökény, som, csipkebogyó) ugyancsak lekvárokat készítünk.

Május közepétől, ahogy az eper elkezd érni, a bogácsi termelői piacon (Strandfürdővel szemben) árusítok. Otthon a lakásnál is értékesítek, ha van rá igény. Telefonon elérhető vagyok, és a vásárlók rendelkezésére állok.

Az adatlapon szereplő fotók illusztrációk (pxhere.com).

3412 Bogács, Alkotmány utca 61.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Szeretettel keverve (Csoma-Bak Tímea) – lekvárok (Mezőkövesd)

2017-ben édesanyám unszolására beneveztem életem első lekvárjával, a narancsos sütőtökkel a helyi lekvárfőző versenyre, ami 2. helyezést ért el. Ez indított el azon az úton, hogy kipróbáljak különleges alapanyagokból lekvárt főzni.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Kertünk ízei, Kertünk krémei (Szilvási-Zupkó Anett) – gyógynövényes lekvárok, krémek (Mezőkövesd)

Szilvási-Zupkó Anett vagyok, háromgyerekes Anya, vidéken újrakezdő kreatív kistermelő, blogger, coach. Hiszek a természet gyógyító erejében, alkalmazom és élek a természet kínálta egészséges kincsekkel.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Erdőkert Manufaktúra (Magyari Adrienn) – növényi olaj, szárítmány, lekvár, szörp, ivólé (Borsodgeszt)

Az Erdőkert Manufaktúra 2009-től termel. Alaptermékként vadon termő, betakarított terméseket, gyümölcsöket, gombát, feldolgozott termékként lekvárt, szörpöt, ivólevet (csipkebogyó, kökény, som), növényi olajat (csipkebogyómagból, lenmagból, máriatövismagból, napraforgóból, hideg sajtolással) és gyógynövény szárítmányt állítunk elő.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Orosz János – őszibarack, kajszibarack, alma (Mezőnyárád)

Mezőnyárád külterületén lévő gyümölcsösben őszibarackot, almát, kajszibarackot termesztek. Az alma bio minősítésű, az őszibarack és a kajszibarack környezetkímélő technológiával készül, kézzel szedett, kézzel válogatott, mindig friss.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Bene lekvár (Bene Tamás) – lekvár, dzsem, aszalt cseresznye, chutney (Szomolya)

Termékeim alapanyaga a szomolyai rövidszárú fekete cseresznye, amely különleges ízvilága miatt olyan híres és közkedvelt gyümölcs. Hazánkban kizárólag ebben a faluban érhető el ez a természeti kincs, melynek különleges sajátossága rendkívüli ellenállóképessége, ezért az ültetvényemen vegyszermentes cseresznyét tudok termeszteni.


2020 © Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás
3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 114.
06 49 511 580
oktarmk@t-online.hu

Készítette a Viacom Informatikai Kft.