Kertünk ízei, Kertünk krémei (Szilvási-Zupkó Anett)
Gyógynövényes lekvárok, krémek
Cím: Kedves Pöttyös Kézműves Kávézó, 3400 Mezőkövesd, Bevásárló utca 2/E.
Tel.: +36 30 454 1676
Mail: anettzupko@gmail.com
Web: www.kertunkizei.blogspot.com
Facebook: kertunkizei

Szilvási-Zupkó Anett vagyok, háromgyerekes Anya, vidéken újrakezdő kreatív kistermelő, blogger, coach. Hiszek a természet gyógyító erejében, alkalmazom és élek a természet kínálta egészséges kincsekkel. Szenvedélyem a gyógynövények, műhelyem a konyha, célom a természettel összhangban élő, boldog és egészséges család, közösség. Aki egyszer megízleli a sajátot, az már többet nem köt megalkuvásokat. Szlogenem is ez lett: „a sajátnál nincs jobb!” 2014-ben 15 év fővárosi lét után tértünk vissza vidékre, Mezőkövesdre. Akkor kezdtünk bele kertünk művelésébe, gyümölcseink befőzésébe, gyógyfüveink feldolgozásába. 2015-ben kezdtem el a Kertünk Ízei termékeket gyártani és értékesíteni, 2016-ban jelent meg a Kertünk Ízei blog oldalam, ahol receptjeimet, praktikáimat is megosztom.

Gyógynövényes lekvárjaimmal és gyógyító kencéimmel Mezőkövesden a Kedves Pöttyös kézműves polcain találkozhattok.

3400 Mezőkövesd, Bevásárló utca 2/E.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Nagy Józsefné – gyümölcsök, lekvárok (Bogács)

Őstermelőként tevékenykedem kb. 20 éve. Először csak csemegeszőlőt termeltünk, később azonban gyümölcsfákat telepítettünk és különféle gyümölcsöket kezdtünk el termelni: almát, körtét, szilvát, meggyet, cseresznyét, őszibarackot, sárgabarackot, nektarint, birsalmát, valamint epret, málnát, szedret, szedermálnát, egrest, ribizlit.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Erdőkert Manufaktúra (Magyari Adrienn) – növényi olaj, szárítmány, lekvár, szörp, ivólé (Borsodgeszt)

Az Erdőkert Manufaktúra 2009-től termel. Alaptermékként vadon termő, betakarított terméseket, gyümölcsöket, gombát, feldolgozott termékként lekvárt, szörpöt, ivólevet (csipkebogyó, kökény, som), növényi olajat (csipkebogyómagból, lenmagból, máriatövismagból, napraforgóból, hideg sajtolással) és gyógynövény szárítmányt állítunk elő.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Bene lekvár (Bene Tamás) – lekvár, dzsem, aszalt cseresznye, chutney (Szomolya)

Termékeim alapanyaga a szomolyai rövidszárú fekete cseresznye, amely különleges ízvilága miatt olyan híres és közkedvelt gyümölcs. Hazánkban kizárólag ebben a faluban érhető el ez a természeti kincs, melynek különleges sajátossága rendkívüli ellenállóképessége, ezért az ültetvényemen vegyszermentes cseresznyét tudok termeszteni.


2020 © Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás
3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 114.
06 49 511 580
oktarmk@t-online.hu

Készítette a Viacom Informatikai Kft.