Erdőkert Manufaktúra (Magyari Adrienn)
Növényi olaj, szárítmány, lekvár, szörp, ivólé
Cím: 3426 Borsodgeszt, Fő út 60.
Tel.: +36 20 555 6266
Mail: adrienn.magyari@gmail.com
Web: www.erdokert.eu

Az Erdőkert Manufaktúra 2009-től termel. Alaptermékként vadon termő, betakarított terméseket, gyümölcsöket, gombát, feldolgozott termékként lekvárt, szörpöt, ivólevet (csipkebogyó, kökény, som), növényi olajat (csipkebogyómagból, lenmagból, máriatövismagból, napraforgóból, hideg sajtolással) és gyógynövény szárítmányt állítunk elő. Kézműves, hagyományos eljárással készített magyar termékeink adalékanyagot, hozzáadott anyagokat nem tartalmaznak.

Termékeinket online weboldalunkon, illetve Miskolcon a Süt A Nap Vegán Bisztróban is megtalálják.

3426 Borsodgeszt, Fő út 60.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Kertünk ízei, Kertünk krémei (Szilvási-Zupkó Anett) – gyógynövényes lekvárok, krémek (Mezőkövesd)

Szilvási-Zupkó Anett vagyok, háromgyerekes Anya, vidéken újrakezdő kreatív kistermelő, blogger, coach. Hiszek a természet gyógyító erejében, alkalmazom és élek a természet kínálta egészséges kincsekkel.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Nagy Józsefné – gyümölcsök, lekvárok (Bogács)

Őstermelőként tevékenykedem kb. 20 éve. Először csak csemegeszőlőt termeltünk, később azonban gyümölcsfákat telepítettünk és különféle gyümölcsöket kezdtünk el termelni: almát, körtét, szilvát, meggyet, cseresznyét, őszibarackot, sárgabarackot, nektarint, birsalmát, valamint epret, málnát, szedret, szedermálnát, egrest, ribizlit.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Bene lekvár (Bene Tamás) – lekvár, dzsem, aszalt cseresznye, chutney (Szomolya)

Termékeim alapanyaga a szomolyai rövidszárú fekete cseresznye, amely különleges ízvilága miatt olyan híres és közkedvelt gyümölcs. Hazánkban kizárólag ebben a faluban érhető el ez a természeti kincs, melynek különleges sajátossága rendkívüli ellenállóképessége, ezért az ültetvényemen vegyszermentes cseresznyét tudok termeszteni.

A Mezőkövesdi járás hasonló termékei

Dotti kertek (Demeter Orsolya) – zöldségek, szörpök, fűszerek (Tard)

Az elmúlt 7 évben olyan idős emberek kerestek meg bennünket, akik már nem tudják művelni a kertjeiket, így azokat ránk bízták. Mi az ő munkájukat szeretnénk továbbvinni, egyúttal a kertek gondozásán túl is igyekszünk segíteni a kertek idős tulajdonosainak. Jelenleg 12 ilyen kertet gondozunk, az itt termelt zöldségek fölöslegét pedig értékesítjük.


2020 © Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás
3400 Mezőkövesd, Mátyás király út 114.
06 49 511 580
oktarmk@t-online.hu

Készítette a Viacom Informatikai Kft.